Valborg 2016

Studenternas största högtid Valborg närmar sig! Den 30 april kan du lyssna på körsång med Söt Likör och CMB på Stora Torget. Mer information kommer.

Möt våren med Söt Likör och Sällskapet CMB! Nu när vintern har rasat ut bland våra fjällar är det dags att fira in våren ordentligt. På Valborgsmässoafton 30 april bjuder Söt Likör och Sällskapet CMB på skönsång runt om i Karlstad. 

Kl. 15.00 är det traditionsenligt Studenternas Valborg på Stora Torget med mösspåtagning och vårsång, välkommen att sjunga in våren med studentkörerna!

Mer information om Valborg kommer under våren.

Engagera dig!

Är du en eldsjäl, idéspruta, praktiker eller kanske den perfekta kombinationen av alla tre? Brinner du för studentlivet i Karlstad? Då kan du vara rätt person att engagera dig i Valborg! 

Karlstad Studentkår arbetar för att du ska få ut så mycket som möjligt av din studietid, allt för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt: dina studier. I det arbetet ingår att arbeta för att alla studenter ska ha ett bra liv även utanför föreläsningssalen.

Studentkåren anordnar därför olika aktiviteter och arrangemang samt jobbar för att ständigt ge våra medlemmar givande medlemsförmåner och schyssta medlemsrabatter

Projektgrupp till Valborgsfirande 

Vi söker ständigt personer till vår Valborgsgrupp. Valborgsgruppen ska precis som det låter arbeta med att utveckla, planera, genomföra och utvärdera Karlstad Studentkårs valborgsfirande. Valborg är ett evenemang som vi vill satsa ordentligt på och utveckla – alla stora idéer och visioner uppmuntras! Att engagera sig i Valborgsgruppen är både lärorikt och meriterande.

Alla studenter är välkomna att söka!

Till våra projektgrupper söker vi en bredd av individer som kan hantera allt från praktiska frågor till budgethantering och aktivitetsplanering för dagen. Inga tidigare erfarenheter eller meriter krävs, vi är på jakt efter personer med driv och idéer. Det enda kravet är att du är medlem i Karlstad Studentkår. Arbetet är ideellt.

Har du någon vän eller bekant du känner skulle vara lämplig får du gärna tipsa oss om hen också!

Har du frågor om Valborg?

Kontakta studiesocialt ansvarig på studentkåren!
Mejl: studiesocialt@karlstadstudentkar.se
Telefon: 054-700 14 89
Mobil: 070-835 18 30