Terminsstart HT 2018

Hejsan alla studenter. Här kommer ett schema med information och akteviteter som berör introduktionsveckorna. 

Fredag 24 augusti: Smygstart + Picknick
Mingla och teckna ett medlemskap mellan 9:00-13:00 utanför Aula Magna (aulafoajén). Sen från klockan 16:00 är det picknick i universitetsparken där man kommer kunna mingla med olika studentföreningar och internationella studenter.

Måndag 27 augusti: Första dagen för HT-18
Höstterminen drar officiellt igång! Det blir ett särskilt välkomnande för nya studenter i Aula Magna och vi öppnar vår expeditionen redan klockan 08.00. Vi kommer dessutom att finnas tillgängliga i aulafoajén utanför just Aula Magna.

Tisdag 28 augusti: Stadsvandringsfesten 2018 
Dag två på terminen och de flesta av studentföreningarna kör en spännande stadsvandring genom centrala Karlstad. På kvällen blir det traditionsenlig fest på Nöjesfabriken. Som medlem i Karlstad Studentkår med ett medlemsarmband har du fri entré! Overaller och dylikt kan ni dessutom behålla på för en afton i sann studentanda. 

Lördag 1 september: Föreningskampen
Vilken förening är bäst? Under föreningskampen på Borgmästarholmen tävlar universitetets studentföreningarna mot varandra. 

Onsdag 5 september: Flottrace + Flottracefesten 2018
En riktig klassiker. Ekonomernas förening Karlekon anordnar det anrika Flottracet! Karlstads studentföreningar bygger sin egen flotte och tävlar mot varandra längs Klarälven. Ett absolut måste för alla studenter som följs av Flottracefest på Nöjesfabriken!

Fredag 7 september: Djurfesten
Vi på Karlstad Studentkår känner att våra kära kompisar från naturriket har fått alldeles för lite uppmärksamhet. Detta ändrar vi på genom en djurinvasion på Nöjesfabriken fredagen den 7 september! Ta på dig zebradräkten, måla på dig morrhår eller bär din bästa hundtisha!

Måndag 10 september: Biljettsläpp Välkomstfesten
Den här veckan inleder vi med biljettsläpp. Klockan 10.00 släpper vi 700 stycken gratisbiljetter till Välkomstfesten. Varmt välkommen till kårexpeditionen!

Fredag 14 september: Välkomstfesten
Terminsstartens stora final! Ännu en traditionsenlig fest på Nöjesfabriken.