Publicerat: 2017-11-27 12:32

Kårhuset är en samlingsplats för studenter, som drivs av studenter. Verksamheten erbjuder café, pub och sittningar till rimliga priser för alla studenter som är medlemmar i Karlstads universitets studentkår. Vi är fem arvoderade studenter som tillsammans driver Kårhuset med hjälp av alla som engagerar sig ideellt. Vårt team består av: en caféansvarig, en bar- och inköpsansvarig, en eventansvarig, en PR och kommunikationsansvarig och en verksamhetsansvarig. Vår vision: Made for students, by students – the place to create, participate and be yourself.

Publicerat: 2017-11-21 11:42

Var med och utse universitetets bästa lärare!

Nu har du möjligheten att delta i ett spännande arbete tillsammans med Karlstad Studentkår: att utse studenternas pris för bästa lärare på universitetet. Ett kul, viktigt och intressant uppdrag där du också får erfarenheter som stärker ditt CV!

Är du intresserad? Kontakta Tilda Aronsson, Karlstad Studentkårs vice ordförande med utbildningspolitiskt ansvar genom att mejla vice@karlstadstudentkar.se

Publicerat: 2017-11-02 13:03

Vi har alla undrat. Vi har alla väntat. Vi har alla tappat tålamodet. Men nu! Nu kan vi med glädje och stolthet äntligen öppna vår kära Kårhuspub! Tillträde till Kårhuset får du genom att vara medlem i Karlstad Studentkår. Glöm därför inte ditt mecenatkort eller din legitimation. Vi ses! 

För Kårhusets öppettider, följ Kårhusets facebooksida.